Inbjudan till webbinarium på Mjölkens dag 1 juni 2021

 

INBJUDAN: Sveriges kostchefer tycker till om skolmjölken - resultat från ny undersökning

WEBBINARIUMMjölkens dag* den 1 juni kl. 10.00-11.30 bjuder vi in till ett direktsänt webbinarium och släpper resultaten av en ny undersökning om skolmjölk och skolmat som gjorts bland Sveriges kostchefer. Vilken betydelse har skolmjölk för barns hälsa i Sverige? Vad skulle hända med barnens näringsintag om skolmjölken försvann? Varför är skolmjölk en symbol för att alla barn ska få samma chans att leka och lära i skolan?

Resultaten av undersökningen presenteras av Fredrik Erfelt som är senior specialist inom marknads-, opinions- och samhällsanalys och diskuteras av en panel bestående av Sara Ask (barndietist och författare),  Åsa Kullberg (vice ordförande i Kost och Näring och affärsområdeschef på Linköpings kommun) och Malin Larsson (S) (ledamot i riksdagens Miljö- och jordbruksutskott och suppleant i Utbildningsutskottet). Diskussionen leds av Annika Unt, dietist, föreläsare och moderator.
 

*
Mjölkens dag (World Milk Day) instiftades den i juni 2001 av FN för att hylla mjölkens betydelse för folkhälsa och välstånd. Sedan dess firas den över hela världen varje år.

Till anmälan >

Hjärta mjölk | 010-184 40 00 | hjärtamjölk.se | Följ oss på Instagram och Facebook
Hjärta mjölk, Franzéngatan 1B, 112 51 Stockholm, Sweden

Du får det här mejlet för att du prenumererar på Hjärta mjölks nyhetsbrev. Hjärta mjölk gillar mjölk och att berätta om den. Här presenterar vi fakta om vad mjölken gör för hälsan och miljön. Bakom Hjärta mjölk står svenska mjölkbönder och mejerier via LRF.

Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här


Email Marketing by ActiveCampaign