När jag var lite brukade min mamma ta med en batteriradio ner till sjön för att lyssna på Sommarpratarna under tiden vi barn skulle bada. Den där jingeln har blivit en jingel, inte bara för Sommar i P1, utan för hela sommaren för mig. Varje gång jag hör den får jag en sådan där härlig påminnelse om vad som är viktigt på riktigt! – Att värna om varandra och vår underbara natur.

En annan visa som är sommar för mig är Evert Taubes vackra visa Änglamarken. Om man skulle översätta Sigill till musik kanske just den skulle fått vara med - "Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill. Jorden vi ärvde och lunden, den gröna...". Kanske också Himlen är oskyldigt blå med Ted Gärdestad. Testa att lyssna, vet ja!

Jag hoppas att sommaren kan ge oss eftertanke och kraft att göra mer och bättre saker tillsammans. Aldrig tidigare har så många pratat om vikten av att agera nu, agera för lönsamhet och framtida existens både som företag och som planet. Vi har den högsta inflationen på 30 år, räntehöjningar, prisökningar och en livsmedelsförsörjning vi inte kan ta för given, ja så har det låtit under våren och många är vi som oroar oss över den fortsatta lönsamheten inom det gröna näringslivet.

Det har varit en händelserik vår, minst sagt, och efter ett långt pandemiuppehåll kan vi nu också äntligen göra besök ute hos våra kunder och deras kunder och mötas i samverkan med syfte att göra vårt erbjudande ännu bättre genom att identifiera vad som funkar bra och mindre bra i praktiken. Ser fram emot att träffas där ute!


Önskar er alla en härlig sommar med en lagom bränna och riklig skörd!

Ann-Louise Ingvarson, VD Sigill Kvalitetssystem AB

Information om hur du certifierar eller märker din produktion finns på www.sigill.se
Här hittar du också listan på certifierade företag.

Information om miljömärkningen Svenskt Sigill finns på svensktsigill.se

Följ Svenskt Sigill på sociala medier:

Facebook
 
Twitter
 
Instagram
Tel: 010-184 45 00 | info@sigill.se

Sigill Kvalitetssystem AB, Franzéngatan 1B, 105 33 Stockholm, Sweden


Email Marketing by ActiveCampaign